Divna nam je nova Zara Home kolekcija

Foto: zarahome.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZARA Home je predstavila svoju jesensku kolekciju u kojoj možete pronaći proizvode za svaku prostoriju u domu. Pažljivo odabrani komadi dolaze u neutralnim jesenskim bojama, a dominiraju smeđi tonovi, karirani uzorak i jednostavne konture. Kolekciju možete pogledati ovdje, a mi smo izdvojili komade koji su nam se posebno svidjeli.

Za svaki kutak doma

Ova keramička vaza zanimljivo će izgledati u gotovo svakom dnevnom boravku ili kuhinji. Za nježniji dojam, košarica s ručkom bit će prekrasan ukras.

Keramička vaza, cijena je 21.99 eura
Košarica s ručkom, cijena je 21.99 eura
Drvena kutija za nakit, cijena je 48.99 eura

Svijeće su odlične za stvaranje osjećaja ugode u domu. Ova mirisna svijeća dolazi u terakota posudici, a može gorjeti do 45 sati. Gornje note su crni papar i konoplja, u srcu su ljubičica i klinčić, a bazu čine vetiver i sivi jantar. U ponudi smo pronašli i klasične visoke svijeće koje su uvijek odlične za dodir elegancije.

Mirisna cvijeća, cijena je 34.99 eura
Svijeće, četiri komada, cijena je 8.99 eura

Pronašli smo i tepih od pamuka s prekrasnim cvjetnim dizajnom u žutim i smeđim tonovima.

Tepih, cijena je 34.99 eura

Od proizvoda za kuhinju jako su nam se svidjeli stolnjak i ubrus iste boje. Karirani je uzorak kao stvoren za jesensko vrijeme.

Karirani stolnjak, cijena je od 29.99 eura
Karirani ubrus, cijena je 8.99 eura

Zara Home nije zaboravila ni na udobnost. Jastučnice, deke i prekrivači u smeđim, zemljanim tonovima vaš će dnevni boravak i spavaću sobu učiniti toliko ugodnom da ćete se teško odvojiti od kauča ili kreveta.

Jastučnica, cijena je 21.99 eura
Deka od flisa, cijena je od 48.99 eura
Prekrivač, cijena je 169 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.