Dizajner interijera otkriva kako neprimjetno uklopiti TV u mali prostor

Foto: Shutterstock/ikea.com/emmezeta.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NATE Berkus je, kad je na početku svoje karijere živio u malim stanovima, morao biti kreativan s uređenjem malih prostora. U nedavnom videu na Instagramu objasnio je da je jedno od njegovih omiljenih rješenja za mali prostor u njegovom prvom stanu u New Yorku bilo korištenje jednog od ormara kao medijskog centra kako bi elektronika bila skrivena i kako bi prostor izgledao uredno i elegantno.

TV zatvorite u ormar

"U malom prostoru trebate biti kreativni ako želite zadržati osjećaj elegancije u prostoru koji nema puno kvadrata", rekao je Berkus. "Kad sam pogledao zid s ormarima u stanu, pomislio sam kako bi sve izgledalo puno elegantnije kad bih stavio TV u jedan od ormara."

Ispod TV-a mu je ostalo dovoljno prostora za pohranu drugih stvari, a dodao je i nekoliko polica kako bi još bolje iskoristio prostor. To mu je, kaže, pomoglo i zato što nije imao zid bez prozora: "Stavljajući TV u ormar i otvarajući ta vrata kako bih gledao TV, što sam činio svake večeri, pomogao sam malom prostoru da izgleda elegantno i dostojanstveno".

"Sviđa mi se ova ideja", "U potpunosti se slažem", "Želim još više savjeta za male prostore", "Hvala na preporuci", "Hvala, kao i obično", "Mali prostori mogu biti izazovni" neki su od komentara na njegovu objavu.

Imajte na umu da će ovaj savjet biti korisniji ako imate mali TV uređaj jer ćete puno lakše pronaći ormarić za njega koji nećete morati izrađivati po mjeri, što može biti vrlo nezgodno s velikim uređajima. Manji uređaj lako ćete staviti u bilo koji ormar s policom. Ovakvo rješenje može biti odlično i za spavaću sobu kako biste lako sakrili TV prije spavanja i stvorili umirujući dojam spavaće sobe.

Zidni element, IKEA, cijena je 59 eura
Ormar Lizbona, Emmezeta, cijena je 424.90 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.