Imate stakleni stolić za boravak? Evo koji ukrasi mu najviše pristaju

Foto: emmezeta.hr/ikea.com/zarahome.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRI uređenju dnevnog boravka stolić koji ćete postaviti uz kauč jedna je od stvari u koju će mnogi uložiti. Uz to što je riječ o vrlo praktičnom komadu namještaja, jer ćete na njega staviti šalicu kave ili kokice koje jedete uz film, on je odličan i za ukrašavanje. Staklene površine odlične su ako želite moderno urediti dom, a dizajneri interijera donose savjete o uklapanju staklenih stolića u prostor.

Kako urediti stakleni stolić?

Dizajnerica interijera Andrea Schumacher voli staklo jer zahvaljujući svojoj sposobnosti filtriranja svjetla otvara prostor i čini ga vizualno većim. Schumacher naglašava da stakleni stolovi posebno dobro izgledaju tijekom ljetnih mjeseci, kad mnogi žele dojam prostranosti.

Stakleni stolić Ponte, Emmezeta, 132.99 eura
Stolić Vittsjö, IKEA, 49.99 eura

Pete Trentacoste, voditelj dizajnerskog tima u Go Summer, rekao je za Livingetc da je najbolje birati ukrase za stakleni stol koji se uklapaju u ozračje sobe: "Ravnoteža je ključna, stoga treba stilizirati stolić tako da ne stvorite dojam nereda."

Schumacher dodaje da voli unijeti prirodne elemente poput biljaka i kamenja u prostor sa staklenim površinama, ali i jednostavne boje: "Biljke daju svjež osjećaj prostoru, a kamenje ostavlja intrigantan i elegantan dojam."

Stolna lampa Knixhult, IKEA, 24.99 eura
Vaza nepravilnog oblika, Zara Home, 48.99 eura
Košarica, Zara Home, 21.99 eura

S tim se slaže i Trentacoste: "Ako uključite prirodne elemente kao što su drvo ili staklene perle, prostor će izgledati luksuzno."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.