Djevojka Brada Pitta prošetala u popularnim tenisicama

Foto: Profimedia/zalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

INES De Ramon mnogi su upoznali kao novu djevojku Brada Pitta. Ova je žena inače potpredsjednica brenda Anita Ko Jewelry iz Los Angelesa, a uz to i velika ljubiteljica mode. Nije neobično, stoga, što je viđena u vjerojatno najpopularnijim tenisicama današnjice.

Njezin izbor su neutralne boje

Nedavno je viđena pri izlasku iz hotela u New Yorku s Bradom Pittom, a na nogama je nosila ni manje ni više nego adidas Sambe. Odabrala je tenisice neutralnih boja koje je s lakoćom mogla kombinirati s različitim odjevnim komadima.

Sambe je jednako dobro kombinirala s prugastim kompletićem koji se sastojao od hlača i prsluka i s nešto sportskijom kombinacijom laganih hlača i veste dugih rukava. U oba je izdanja nosila i malu kožnu torbicu za dašak elegancije.

Adidas Sambe ove su godine popularnije nego ikad, a primarno to duguju brojnim slavnim osobama koje ih rado nose. Mnogi ljubitelji ovih tenisica ističu njihovu svestranost i udobnost, kao i jednostavnost kombiniranja s različitim odjevnim komadima i detaljima.

adidas Samba, Zalando, cijena je 119.32 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.