Dnevni boravak Jennifer Aniston vraća u modu namještaj iz 70-ih

Foto: Shutterstock/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KUĆA Jennifer Aniston u Bel-Airu savršen je primjer modernog doma iz sredine 20. stoljeća. Smještena je u prelijepom okruženju uz planine Santa Monice i oduzima dah velikim staklenim prozorima i lijepim drvenim podovima. No, ono što najviše privlači pažnju je viseća fotelja, koja se vraća u modu nakon što je u 1970-ima krasila mnoge domove poznatih osoba.

Dizajner Stephen Shadley sjajno je uklopio viseću fotelju u Anistonin dom, stvarajući šarmantan prostor koji spaja nostalgične elemente s modernim stilom. Iako su ove fotelje uglavnom povezane samo s vanjskim prostorima, sada su postale pravi hit u dnevnim boravcima. Donose opuštenu atmosferu i dodaju poseban karakter svakom interijeru.

Trend prirodnih materijala

Viseće fotelje su savršen izbor za opuštanje. Izgledaju kao da lebde u zraku, što im daje poseban šarm i čini ih vrlo privlačnima. Ove stolice su napravljene od prirodnih materijala i u zemljanim tonovima, što se savršeno uklapa u moderne dizajnerske trendove.

Amazon, viseća stolica, 240.64 eura
Amazon, Izabell viseća stolica, 149 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.