Dnevni boravak Katie Holmes odiše duhom 90-ih

Foto: Shutterstock/gnijezdo.hr/emmezeta.hr/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GLUMICA Katie Holmes često se pojavljivala na TV ekranima tijekom 90-ih i ranih 2000-ih, a mnogi je pamte po ulozi Joey u tinejdžerskoj seriji Dawson's Creek koja se emitirala od 1998. do 2003. godine. Zanimljivo je kako njezin dnevni boravak, u koji je jednom dala uvid na Instagramu, odražava stil interijera koji je bio popularan u to vrijeme, sličan onome koji smo mogli vidjeti u seriji.

U njezinom dnevnom boravku dominiraju smeđa kožna sofa, gramofon, vaza od obojenog stakla te namještaj od bijelog i prirodnog drva, što sve skupa potvrđuje da su se 90-e vratile i u suvremene interijere. 

Kako stvoriti moderan retro dnevni boravak?

Nostalgija je nedavno ponovno postala popularna u svijetu unutarnjeg dizajna, prema časopisu Homes&Gardens. Vintage stil, koji naglašava trajnost i osobnost, nije samo prolazan trend. Osim privlačne estetike, ovaj način uređenja doma cijenjen je zbog svoje održivosti. Ljudi se okreću starinskom namještaju i dodacima kako bi izbjegli masovnu proizvodnju, a zadržava ih šarm koji ti predmeti unose u dom.

Prema dizajnerici interijera Rachel Rose, ključ je u stvaranju dojma da se dnevni boravak razvijao tijekom vremena. To se postiže miješanjem i usklađivanjem tkanina, namještaja i dodataka. "Stvara se osjećaj kolekcije koja se gradila tijekom vremena, a ne da je stvorena odjednom", kaže ona. Važno je također obratiti pažnju na izbor boja - bijeli zidovi su odlična pozadina koja nadopunjuje vibrantne boje tog desetljeća.

Kopirajte izgled dnevnog boravka Katie Holmes

Kutna sofa, Gnijezdo, 2396 eura
Gramofon, Amazon, 51.64 eura
Vaza, zelena, Emmezeta, 9.19 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.