Dodir nostalgije: Baby G predstavio kolekciju satova Summer Jelly

Foto: casio.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

CASIO je lansirao ljetnu kolekciju Baby G satova Jelly Summer. Model BGD-565 dostupan je u tri prozirne boje: plavoj, žutoj i ružičastoj. Satovi su namijenjeni djeci, ali dovoljno su veliki i za odrasle koji vole vedre, ljetne boje i stil koji podsjeća na rane 2000-e.

Istovremeno nostalgični i suvremeni

Kućište i remen satova izrađeni su od smole. Sjajne prozirne nijanse kombinirane su s mat završetkom za nostalgičan, a istovremeno suvremen izgled satova. Dimenzije kućišta su 42.1x37.9x11.3 mm. Satovi su vodootporni do 100 metara te su otporni na udarce.

Satovi imaju LED pozadinsko osvjetljenje visoke svjetline kako bi sat bio čitljiv i u mraku. Osim što prikazuju vrijeme, opremljeni su i štopericom, a imaju i multifunkcionalni alarm. Baby G Summer Jelly satovi dostupni su na odabranim prodajnim mjestima po cijeni od 89.90 eura. Više o kolekciji doznajte ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.