Dyson predstavio novi uređaj za oblikovanje kose

Foto: dyson.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DYSON je predstavio novi uređaj za oblikovanje kose. Dyson Airwrap I.D. dizajniran je tako da pruža čvršće i dugotrajnije kovrče. Uređaj dolazi s nastavkom u obliku stošca s manjim vrhom od 20 mm, koji je savršen za stvaranje čvršćih kovrča te kovrča bliže korijenu.

Dok su stariji modeli bili poznati po omotavanju i oblikovanju pramenova, I.D. ima novu "set" funkciju, kojom frizura ostaje na mjestu uz pomoć naleta hladnog zraka.

Uređaj dolazi s 19 nastavaka

Dyson Airwrap I.D. ima i novi nastavak za valove i kovrče, koji pomaže definirati kovrče raspršivanjem zraka u dva smjera kako bi izgledale prirodno. Ima i nastavak s oštricom koji ubrzava protok zraka kako bi se stvorili glatki završeci bez stršećih vlasi. Ovaj uređaj ima 19 nastavaka.

Dyson Airwrap I.D. donosi još jedan novitet. Kompatibilna s iPhoneom i Androidom, aplikacija I.D. Curl pomaže vam oblikovati kosu poput profesionalnog stilista. Pri prvoj upotrebi potrebno je unijeti svoju razinu vještine te tip, teksturu i duljinu kose u aplikaciju koja se povezuje s uređajem i pruža vam prilagođeno iskustvo oblikovanja kose.

Uređaj dolazi u varijantama za ravnu do valovitu te kovrčavu kosu. Obje su varijante dostupne u dvije boje - Vinca blue i Topaz. Trenutno je dostupan u SAD-u po cijeni od 599 dolara (oko 536 eura), a još nije poznato kad će biti dostupan i kod nas.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.