Eksplodirala joj čaša iz IKEA-e. Ljudi podijelili slična iskustva

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IKEA je mnogima draga lokacija za kupovinu kućnih potrepština, uključujući povoljno posuđe. No korisnica TikToka Bee (@ye.yeehaw) nedavno se požalila na lošu kvalitetu njihovih čaša jer joj je već druga eksplodirala. Video u kojem govori o tome je prikupio već 199 tisuća pregleda.

Nije jedina s ovakvim iskustvom

"Jeste li kupili ove lijepe IKEA čaše? Jer trebali biste ih vratili. Ovo je druga koja mi je eksplodirala", rekla je u videu. "Hvala Bogu da sam stajala dalje i da je nisam imala u ruci jer mi je noga puna stakla, a da sam je držala, eksplodirala bi mi u lice."

@ye.yeehaw what do they usually say? 3rd times the charm? #almostlostaneye #ikeamusthaves ♬ original sound - bee

Neke su osobe u komentarima podijelile slična iskustva: "Imam smeđe i dvije su mi eksplodirale u mjesec dana", "Ovo mi se dogodilo s IKEA-inom staklenom policom", "Meni je prije eksplodirala IKEA čaša u ruci", "Dogodilo mi se, poslala sam im e-mail i vratili su novac."

Mnogi su upozorili na temperaturu tekućine koja se stavlja u čaše: "Ako staviš vruću čašu na hladnu površinu okrenutu prema dolje, stvara se vakuum dok se hladi, što može razbiti staklo", "Nikad ne ulijevaj vruću vodu u čašu-"

Bee je u komentarima otkrila kako u čašama nije držala vruću vodu. Prvi put je stavila mlaku vodu s dva mlada luka, a drugi put gazirani sok. Čaše su, tvrdi, bile na sobnoj temperaturi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.