Emily Ratajkowski izgleda sjajno u Mango haljini i Puma tenisicama

Foto: Profimedia/puma.com/mango.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAPOKON je stiglo lijepo vrijeme, a s njim i ljetne haljine. Na ulicama diljem svijeta sve se češće može vidjeti one boho stila koje su ponovno u trendu. 

Boho haljine poznate su po svojoj ležernosti i šarmu sedamdesetih. Ističu se raskošnim lepršavim dizajnom i bogatim uzorcima koji odražavaju slobodan i umjetnički duh. Ove godine boho stil nosile su mnoge poznate osobe, uključujući Siennu Miller, Jennifer Lopez i Rihannu, a trendu se sada pridružila i Emily Ratajkowski.

Čipkasti detalji i asimetričan dizajn

Emily je viđena kako šeta ulicama New Yorka u prekrasnoj boho haljini marke Mango. Ova haljina se ističe ženstvenim čipkastim detaljima i neobičnim asimetričnim dizajnom. Kombinaciju je začinila crvenim tenisicama marke Puma koje su outfitu dodale svježinu i mladenački duh. Emily je svoj izgled zaokružila elegantnim zlatnim ogrlicama i sunčanim naočalama.

Ovaj outfit nije samo odraz njezinog stila već pokazuje kako se boho haljine mogu nositi na razne načine. Umjesto uobičajenih sandala ili visokih potpetica, odabir sportske obuće daje cijelom izgledu opušteniji ton, idealan za ljetne šetnje gradom.

Kopiraj njezin stil

Asimetrična haljina, Mango, 119.99 eura
Puma Speedcat LS, StockX, od 129 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.