Emily Ratajkowski oborila s nogu u vintage haljini

Foto: Instagram/nunuvintage.com/amazon.de/nextdirect.com/sinsay.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MALO što je ženstvenije od crvene haljine s točkicama. Ovaj bezvremenski dizajn žene nose desetljećima, a svake godine stižu nove verzije ovog klasika. Emily Ratajkowski nedavno je na svojem Instagramu objavila fotografije u kojima nosi upravo jedan takav komad.

Pronašli smo slične haljine

Za izlazak u Veneciji je odabrala ženstvenu i laganu crvenu haljinu s točkicama, koju je kombinirala s jednostavnim crnim cipelama i diskretnom šminkom i nakitom.

"Neodoljiva", "Spektakularna", "Opet izgledaš prekrasno", "Svaka ti haljina odlično stoji", "Kraljica si" neki su od komentara na objavu.

Njezina haljina je brenda Jean Paul Gualtier Soleil iz 1999., a pronašla ju je na stranici Nünü Vintage na kojoj je rasprodana.

Jean Paul Gaultier Soleil S/S 1999, Nünü Vintage, 3.154,95 eura (rasprodano)

Kako ova haljina više nije dostupna u prodaji, pronašli smo slične modele uz koje ćete zadnje tople dane istaknuti svoju ženstvenost baš poput Emily.

Crvena točkasta haljina, Amazon, cijena je 37.80 eura
Nabrana točkasta haljina, Next, cijena je 68 eura
Joe Browns haljina, Next, cijena je 82 eura
Točkasta haljina, Sinsay, cijena je 6.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.