Eurospin planira otvoriti još 12 novih trgovina, evo gdje

Foto: Shutterstock/eurospin.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Sadržaj nastao u suradnji s: Eurospin

EUROSPIN obilježava četiri godine poslovanja u Hrvatskoj tijekom kojih je otvorio ukupno 24 trgovine diljem zemlje. Ovaj popularni trgovački lanac tu ne namjerava stati, već planira otvoriti još 12 novih trgovina u sljedećih 12 mjeseci. Među prvim novim lokacijama nalaze se Dugo Selo, Virovitica, Jastrebarsko, Matulji i Vinkovci.

Povodom proslave četvrtog rođendana Eurospin organizira sjajnu nagradnu igru, koja traje od 8. do 14. kolovoza. Nagradni fond je impresivnih 5000 eura u obliku poklon bonova za kupnju u Eurospinu.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je obaviti kupnju u minimalnom iznosu od 30 eura u Eurospinu, a potom poslati SMS s ključnom riječi EUROSPIN i brojem računa na broj 60777. Račun je potrebno sačuvati do 28. kolovoza, kada će se održati izvlačenje. Više informacija možete pronaći ovdje.

U nastavku smo izdvojili ukusne proizvode koje se isplati kupiti ovog tjedna u Eurospinu kako biste sudjelovali u ovoj nagradnoj igri. Prolistali smo novi katalog i izdvojili artikle koji su nam zapeli za oko.

Jogurt

U ponudi Eurospina trenutno možete pronaći jogurt Skyr robne marke Land po povoljnoj cijeni. Pakiranju od 150 grama cijena je snižena za 33% pa iznosi 0.59 eura umjesto uobičajenih 0.89 eura. Ovaj jogurt je odličan za nutritivan doručak, smoothieje ili desertne zdjele.

Naresci 

Pršut, tradicionalni narezak u Hrvatskoj, ovaj tjedan je dostupan u Eurospinu po akcijskoj cijeni. Pakiranje od 300 grama možete kupiti za 3.39 eura.

Meso 

Pileći zabatak bez kosti i kože, idealan za pripremu laganih ljetnih jela kao što su salate i rižota, trenutno je na akciji u Eurospinu. Na popustu od 30%, kilogram ovog mesa sada možete kupiti za samo 4.59 eura umjesto redovne cijene od 6.59 eura.

Tuna

Tuna je iznimno prilagodljiva namirnica idealna za različite obroke, od jutarnjih namaza do laganih ručkova s tjesteninom. U Eurospinu je trenutno dostupno pakiranje od 320 grama tune robne marke Ondina u maslinovom ulju za 3.19 eura.

Ulje

Maslinovo ulje je ključan sastojak za razne salate i mnoga druga jela. U Eurospinu trenutno možete nabaviti litru ekstra djevičanskog maslinovog ulja Frantoio la Rocca po cijeni od samo 8.99 eura.

Tjestenina i umaci

Tjestenina je idealna za pripremu raznolikih ljetnih jela, od salata do klasičnih tjestenina s rajčicom. U Eurospinu trenutno možete kupiti kilogram penne rigate marke Tre Mulini za samo 1.29 eura. Ako dodate sjeckanu rajčicu Delizie dal Sole, koja se trenutno prodaje po cijeni od 1.19 eura za pakiranje od 680 grama, moći ćete brzo pripremiti ukusan i povoljan ručak.

Voće 

Nema boljeg od slatkih šljiva koje možete jesti svježe ili koristiti za izradu knedli. U Eurospinu trenutno možete kupiti kilogram šljiva po sniženoj cijeni od 1.11 eura, što je za 44% manje od uobičajene cijene od 1.99 eura.

Piće

U Eurospinu trenutno možete pronaći razna pića po povoljnim cijenama. Posebno izdvajamo pivo Bergedorf u limenci od 500 ml po cijeni od 0.65 eura i gazirano piće Tangerine u boci od 1.5 l za samo 0.89 eura.

Kava

Za sve ljubitelje kvalitetne kave izdvajamo 100% Arabica kavu robne marke Don Jerez. Trenutno možete kupiti pakiranje od 250 grama po sniženoj cijeni od 2.59 eura.

Slatko

Svaki obrok zaslužuje slatki završetak, a napolitanke su savršen izbor. Napolitanke s lješnjakom ili kakaom, u pakiranju od 300 grama, trenutno možete nabaviti za samo 1.09 eura.

Proizvodi za kućanstvo

Toaletni papir je uvijek dobro nabaviti kada je na akciji. U Eurospinu trenutno možete pronaći troslojni toaletni papir Soft Dream u pakiranju od 6 rola s po 300 listova po sniženoj cijeni od 2.49 eura umjesto uobičajenih 3.89 eura, što predstavlja popust od 35%.

Sponzorirani sadržaj donose Index i Eurospin u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.