Evo gdje će se sve ovog rujna u Zagrebu održati buvljaci

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZA SVE ljubitelje vintage i unikatnih stvari uskoro stižu super prilike za šoping. Rujan u Zagrebu donosi niz zanimljivih buvljaka na kojima možete pronaći prave male dragulje po pristupačnim cijenama. Ako volite kupovati kvalitetno i po prihvatljivim cijenama, donosimo vam mali vodič o buvljacima koji će se održati u rujnu.

Dronjak is Back to Town

Dronjak se vraća u grad. Novo izdanje buvljaka održat će se u subotu, 14.9., od 10 do 16 sati, u Kleti u Ilici 73. Više od 30 izlagača ponudit će vintage i second-hand odjeću, modni nakit, rukotvorine i razne dekoracije.


Projekt Ilica: Q’ART - Ekosustav grada

22. rujna 2024. godine na Ilici će se održati Q'Art. Od 9:30 do 15:30 posjetitelji će moći uživati u bogatom programu koji uključuje izložbe radova lokalnih umjetnika, glazbene nastupe, kreativne radionice za sve uzraste, gastrokutak s raznim delicijama te šarene štandove s ručno rađenim proizvodima.


Buvljak Dronjak

1. rujna 2024. godine od 16 do 20 sati, u sklopu Ljeta na Zagrebačkom velesajmu, održat će se buvljak ispred paviljona 20. Posjetitelji će imati priliku istražiti raznoliku ponudu cool odjeće i cipela, unikatnih i vintage komada, nakita, odjevnih dodataka, rukotvorina i mnogih drugih proizvoda. Ovo je idealna prilika za obnovu garderobe, uživanje u odličnoj glazbi te u finoj klopi i piću.


Ful Kul Buvljak

14. rujna 2024. godine novo rujansko izdanje Ful Kul Buvljaka održat će se na platou Boogaloo kluba. Posjetitelji će moći istražiti raznoliku ponudu koja uključuje odjeću, obuću, nakit, umjetnine, stripove, ploče i još mnogo toga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.