Što znamo o Nintendo Switchu 2: Kada dolazi i koliko će koštati?

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GLASINE o Nintendovoj konzoli Switch 2 kruže već neko vrijeme, a nedavne informacije otkrivaju još zanimljivih detalja. Prema španjolskom časopisu Vandal, Ruben Mercado, izvršni direktor tvrtke koja proizvodi dodatke za konzole, potvrdio je da je Switch 2 već završen i da njegova tvrtka ima pristup finalnom modelu. Ovo omogućava proizvođačima da unaprijed pripreme dodatke, poput zaštitnih futrola, koji će biti dostupni kad konzola izađe.

Skuplji od trenutnog Switcha

Prema Mercadu, Switch 2 bi mogao biti predstavljen u ožujku ili travnju 2025. godine, a cijena će se kretati između 400 i 500 eura, što je skuplje od trenutnog Switcha, ali još uvijek pristupačno u usporedbi s drugim konzolama.

Iako nije otkrio detalje o tehničkim karakteristikama, potvrdio je da će novi Joy-Con kontroleri imati magnetske priključke za lakše korištenje te da će analogni stickovi biti redizajnirani. Zbog ovih promjena, postojeće zaštitne futrole i dodaci za trenutni Switch vjerojatno neće biti kompatibilni s novim modelom.

Osim toga, prethodne glasine najavljuju da će Switch 2 imati bolji procesor, više memorije i veći OLED zaslon, što znači da možemo očekivati značajna poboljšanja u odnosu na trenutnu verziju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.