Procurio datum predstavljanja iPhone 16 serije

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OPĆE je poznato da Apple tradicionalno predstavlja nove modele iPhonea u rujnu. Međutim, iako je već kolovoz, Apple se još nije službeno oglasio o datumu nadolazećeg događaja.

>> Sve glasine o iPhoneu 16 koji stiže u rujnu 2024.

No, prema portalu CNMO Technology News, postoji mogućnost da će Apple predstaviti novu seriju iPhone 16 10. rujna.

Mark Gurman iz Bloomberga je u posljednjem izdanju Power On biltena izjavio da, iako Apple Intelligence neće biti dostupan do listopada, Apple neće odgoditi predstavljanje novih iPhone 16 modela. Također je naveo da bi 10. rujna mogao biti datum kada će Apple održati svoj godišnji događaj.

No, dok Apple ne potvrdi ovaj datum, te informacije, odnosno glasine, treba uzeti s rezervom.

Što se do sada zna o nadolazećim telefonima?

Od izlaska iPhone 15 serije prošle godine, kruže glasine o nadolazećoj iPhone 16 seriji. Neke od najnovijih glasina odnose se na boje i dimenzije novih uređaja.

Pretpostavlja se da će osnovni model iPhone 16 biti dostupan u sedam boja: crnoj, plavoj, ružičastoj, žutoj, zelenoj, bijeloj, i možda čak ljubičastoj. Modeli iPhone 16 Pro i Pro Max navodno će biti dostupni u ružičastoj, sivoj, crnoj i bijeloj boji.

Prema prethodnim izvješćima, iPhone 16 Pro imat će ekran veličine 6.3 inča, dok će iPhone 16 Pro Max imati ekran od 6.9 inča. iPhone 16 i iPhone 16 Plus navodno će zadržati sadašnje veličine ekrana od 6.1 inča, odnosno od 6.7 inča. Međutim, svi modeli navodno će imati tanje rubove oko zaslona.

Također se nedavno pojavila glasina da Apple navodno razmatra ukidanje modela iPhone Plus. Više informacija o novoj seriji bit će dostupno nakon službenog Appleovog događaja. Do tada, sve ove glasine treba uzeti s rezervom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.