Evo koje manikure vladaju ovog mjeseca: Kylie nosi kukce, Hailey voće i povrće

Foto: Shutterstock/Instagram/temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HAILEY Bieber je započela srpanj s iznenađujućim novim trendom u manikuri. Umjesto uobičajenih sjajnih ili kromiranih lakova, odlučila se za manikuru koja donosi osvježavajuću promjenu.

Na Instagramu je nedavno podijelila fotografiju svojih noktiju, koja je odmah privukla pažnju njezinih pratitelja. Zola Ganzorigt, njezina manikerka, stvorila je ovu originalnu manikuru gdje su svaki nokat krasili minijaturni prikazi različitog voća i povrća.

Puževi, leptiri, crvi...

Za razliku od uobičajenog kromiranog laka, Hailey se ovog puta odlučila za nježniji pristup. Njezini nokti su bili oslikani samo baznim lakom, što je istaknulo Ganzorigtine umjetničke vještine. Svaki nokat je ukrašen rajčicom, mrkvom i drugim voćem i povrćem.

S druge strane, Kyliena manikura, također djelo talentirane Zole Ganzorigt, prikazuje minijaturne kukce koji "gmižu" po noktima. Ganzorigt je na društvenim mrežama podijelila videozapise koji otkrivaju sve sitne detalje ovog dizajna - od malih puževa i leptira pa čak i crva.

Za one koji žele napraviti sličnu manikuru, potrebna je umjetnička vještina. No postoje i druge mogućnosti. Mnogi brendovi nude press on nokte sličnih uzoraka, a za jednostavnije rješenje, možete koristiti naljepnice za nokte.

Naljepnice za nokte, 1.19 eura
Naljepnice za nokte, 2.99 eura
Naljepnice za nokte, 1.27 eura
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.