Evo koje pekare i trgovine danas rade

Ilustracija: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DANAS je Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje te su gotovo sve trgovine zatvorene. No pojedine pekare, ali i neke trgovine, ipak rade, evo i koje. 

>> Sutra je gotovo sve zatvoreno, evo kamo u nedjelju možete u šoping

Dubravica

18.11. radi samo poslovnica Autobusni kolodvor, od 0 do 24 h.

Pan-Pek

"Na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, 18. studenog, radit će sljedeće Pan-pek poslovnice:

  • ZAGREB - Krešićeva 32 okretište Borongaj, Lanište 24, Pothodnik Importanne Paromlinska cesta 2a, Frane Petrića 1, Avenija Dubrava 33, Trg žrtava fašizma 9, Selska cesta 90b, Oktogon Hribarov prilaz 6 Dugave, Avenija Dubrava 33, Ulica kralja Zvonimira 56, Mamutica Božidara Magovca 3 Travno, Gajnice 32, Šetalište 150 brigade HV 5. Špansko, Ninska 6 Sesvete
  • VELIKA GORICA - Trg kralja Tomislava 39 i Trg Stjepana Radića 10
  • VARAŽDIN - Trg Slobode 4", stoj na Pan-Pekovoj stranici. 

Salo Zagreb, Dolac

"Danas, 18.11., radimo", napisali su na Instagram Storyju. 

Boogielab, Zagreb

"U subotu, na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata, radimo po uobičajenom radnom vremenu. Družimo se od 07:00 do 00:00. Vidimo se!", napisali su na Instagram Storyju. 

Pekara Brod, Slavonski Brod

"U subotu, 18.11. radi samo Food Corner, i to cijeli dan! Sjedište i pekara neće raditi!", stoji u obavijesti na Instagram profilu ove pekare iz Slavonskog Broda. 

Pekara Veronika, Koprivnica

"Poštovani kupci obavještavamo vas da će 18.11.2023. izdvojeni pogon pekara Lara na adresi kolodvorska 10 na željezničkom kolodvoru u Koprivnici raditi od 6 do 12, ostala prodajna mjesta su zatvorena", stoji na Facebook stranici ove pekare. 

Pekara Ploče

"Poštovani kupci, donosimo raspored koje će naše pekarnice biti dežurne u subotu i nedjelju.

  • Subota 18.11. radi pekara na autobusnom kolodvoru od 6 do 14 sati
  • Nedjelja 19.11. radi pekara na Birini od 6 do 14 sati

Ostale naše pekarnice u predviđenim danima će biti zatvorene", napisali su na Facebook profilu.


Što se tiče trgovina, evo koje danas rade:

Konzum, Zagreb

"Dragi kupci, isplanirajte svoju kupnju na vrijeme jer naše prodavaonica na Dan sjećanja na žrtve domovinskog rata i dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, 18.11.2023., neće raditi. Jedino će prodavaonice na sljedećim adresama raditi prema posebnom radnom vremenu:

  • Avenija Marina Držića 4, Zagreb od 08:00 do 15:00 sati
  • Kišpatićeva 12, Zagreb od 08:00 do 13:00 sati", stoji na Konzumovoj stranici. 

Ribola, Split

"Dana, 18.11.2023., na praznik Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje Ribola poslovnice neće raditi, izuzev poslovnice R53 (Gat Sv. Duje, Split). Radno vrijeme poslovnice je 7:00 - 21:00 sati", stoji na stranici trgovine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.