Evo koje sve značajke dolaze na AirPods Pro 2 ove godine

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

APPLE je na ovogodišnjoj konferenciji za programere WWDC 2023. najavio neke nove značajke koje dolaze za Apple AirPods Pro 2. 

Predstavio je tri nove značajke: Adaptive Audio, Personalized Volume i Conversation Awareness koje će stići na AirPods Pro 2 kasnije ove godine.

Prilagodljivi zvuk

Značajka je novi način slušanja koji dinamički spaja Transparency i Active Noise Cancellation na temelju uvjeta okruženja korisnika kako bi pružio najbolje iskustvo. Ovaj novi način slušanja neprimjetno će prilagoditi iskustvo uklanjanja buke dok se korisnici kreću između okruženja i interakcija koje se neprestano mijenjaju tijekom dana.

Personalizirani volumen

Značajka koristi strojno učenje za razumijevanje uvjeta okoline i preferencija slušanja za automatsko fino podešavanje medijskog iskustva.

 AirPods Pro (2nd generation), cijena je 336.99 € (2539.05 kn)

Svjesnost razgovora

S uvođenjem Svjesnosti razgovora, čim počnete govoriti, značajka će automatski smanjiti glasnoću glazbe koja svira i pojačati glasove ispred vas. Djeluje tako da učinkovito smanjuje pozadinsku buku, omogućujući jasnije razgovore.

Osim ovih, Apple će također uvesti dvije druge značajke pod nazivom Automatic Switching i Mute ili Unmute. S implementacijom automatskog prebacivanja, vrijeme povezivanja između vaših Apple uređaja bit će znatno ubrzano i pouzdanije. Ovo poboljšanje osigurava glatkiji i lakši prijelaz pri prebacivanju s jednog uređaja na drugi dok slušate glazbu, jamčeći besprijekorno i neprekinuto iskustvo.

Korištenje AirPods slušalica tijekom poziva poboljšano je novom značajkom Mute ili Unmute na AirPods Pro (1. i 2. generacija), AirPods (3. generacija) i AirPods Max. Korisnici mogu pritisnuti ručicu ili Digital Crown na AirPods Max kako bi brzo isključili ili uključili zvuk.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.