Evo što djevojke kupuju svojim partnerima ovog Božića

Foto/Screenshot: TikTok/zalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DO Božića je ostalo još 78 dana, a djevojke su već počele razmišljati o poklonima za svoje dečke. U moru ideja i opcija društvene mreže često postaju inspiracija. Na jednom TikTok videu jedna djevojka je pitala: "Što kupujemo dečkima ovog Božića?", a skoro svi su rekli - Lacoste narukvice.

@sarahprestonofficial please help x #christmas #boyfriend #presents #giftideas #relatable ♬ som original - midnightlunartear

Zašto baš Lacoste narukvice?

U posljednje vrijeme Lacoste narukvice postale su vrlo popularne među mladim parovima, što se može primijetiti na TikToku, gdje ima puno videa s parovima koji ih nose; cure često biraju elegantni crocodile model, dok je metropole model favorit među muškarcima.

@chmilll.71 @kochammojegochlopakaa ❤️#lacoste🐊 #lacostebracelet #pulseralacoste ♬ son original - pnlmusic
@bb.saimon Lei💜 @arii #majolie #foryou #4u #lacoste #couple #jetaime #paris ♬ Onizuka - PNL
@kk.sty My lucky man♥️ #fyp #viral #trend #lacoste #lacoste🐊 #bf #jewelry #foryoupage #fy ♬ original sound - monet mcmichael 🤍

Lacoste je ponovo postao popularan

Lacoste je posljednjih godina ponovno postao trend među mladima, ponajviše zahvaljujući uspješnom rebrandingu i suradnjama s poznatim osobama. Zvijezde poput Novaka Đokovića i Venere Williams pridonijele su modernizaciji brenda, dok je njihova nova kampanja Play Big za 2024. privukla pozornost mlađe generacije.

Lacoste se također vratio na modne piste s kolekcijama koje kombiniraju klasični sportski stil s modernim dizajnom, što je dodatno ojačalo njegovu prisutnost na modnoj sceni.

Viralne Lacoste narukvice izrađene su od visokokvalitetnog čelika i dolaze u nekoliko boja.

Lacoste narukvica, 88.79 eura
Lacoste narukvica, 98.08 eura
Lacoste narukvica, 108.70 eura

Cijene ovih narukvica variraju ovisno o modelu i dizajnu. Općenito, cijene se kreću oko 100 eura, što ih čini pristupačnim poklonom za Božić. Za mlade parove koji traže nešto posebno, ali ne žele potrošiti cijelu plaću, Lacoste narukvice su idealan izbor. Kod nas su pojedini modeli dostupni na Zalandu, ali većina njih je rasprodana, što se moglo i očekivati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.