Ovo je zasad poznato o sljedećem iPhoneu

Foto: Shutterstock (na fotkama nije uređaj o kojemu je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SADA kad je iPhone 16 dostupan korisnicima, neki se već pitaju što je sljedeće. Pod uvjetom da nema kašnjenja, iPhone SE 4 trebao bi izaći već sljedećeg proljeća, odnosno za otprilike šest mjeseci. To će biti prva nadogradnja iPhone SE modela u tri godine, i čini se da će ovo biti najveća promjena za iPhone SE otkad je predstavljen.

Možda će imati Action Button, dobiva USB-C

Apple već godinama koristi dizajn iPhonea 8 za SE modele, uključujući 4.7-inčni LCD ekran i zaobljene rubove, no sljedeći iPhone SE trebao bi izgledati slično iPhoneu 14, s većim 6.1-inčnim OLED ekranom, ravnim rubovima, Face ID-om i manjim urezom. No, najvjerojatnije će i dalje imati samo jednu kameru, za razliku od dvostruke kamere na iPhoneu 14.

Postoji i glasina da će iPhone SE 4 dobiti Action Button, koji je prvi put predstavljen na iPhoneu 15 Pro, a sada je prisutan na cijeloj liniji iPhonea 16. Ova tipka zamijenila bi dosadašnji prekidač za utišavanje i omogućila korisnicima SE modela prilagodbu tipke po želji.

Zbog regulacije EU koja zahtijeva da svi uređaji s priključkom za punjenje koriste USB-C, i novi iPhone SE trebao bi imati taj priključak.

Prema izvještajima, sljedeći iPhone SE trebao bi podržavati Apple Intelligence, vjerojatno s A18 čipom i 8GB RAM-a. Apple Intelligence donosi niz novih značajki poput alata za pisanje, čišćenja fotografija, Genmojija, obrade slika i poboljšane Siri.

Očekivana cijena iPhonea SE 4 bi trebala biti oko 499 američkih dolara, što je otprilike 447 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.