"Bankrotirat ću zbog vas": Novi Lego Harry Potter set pokorio društvene mreže

Foto: lego.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DAN povratka u Hogwarts 2024. slavi se 1. rujna, kada se učenici ukrcavaju na Hogwarts Express na postaji King's Cross u Londonu i vraćaju u Školu čarobnjaštva. Iako možda nećete moći postati student na Hogwartsu, možete se upustiti u čarobnjački svijet zahvaljujući Lego Harry Potter The Burrow - kolekcionarskom izdanju.

Ovaj Lego set oduševljava fanove svojim detaljima i preciznim rekreiranjem obiteljske kuće Weasley. Sastoji se od 2405 komada i uključuje detaljan interijer, funkcionalni kamin s Floo Network funkcijom koja omogućava minifigurama da "nestanu", kuhinjske lonce koji se sami čiste te 10 minifigura, uključujući Percyja, Charlieja, Billa, Molly, Freda, Georgea, Arthura, Ginny, Rona i Harryja Pottera, uz figuru Errola.

Fanovi Harryja Pottera oduševljeni su ovim setom, ali i nezadovoljni cijenom

Fanovi Harryja Pottera oduševljeni su ovim setom i hvale njegovu detaljnost i vjernost originalnom prikazu kuće Weasley. Ipak, mnogi su izrazili nezadovoljstvo zbog cijene. "Bankrotirat ću zbog vas", "Vrlo pametna reklama", "To je najbolja reklama koju sam vidio na Instagramu, bravo!", "Napokon sjajan set", "Najcool reklama koju sam vidio u dugo vremena!", "Wow, savršen set, ali se bojim cijene", pisali su ispod Instagram objave.

Lego Harry Potter The Burrow kolekcionarsko izdanje bit će dostupno od 4. rujna po cijeni od 259.99 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.