Fenty Skin predstavio mlijeko za tijelo. Žene pišu: "Svoje sam naručila"

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RIHANNIN brend proizvoda za njegu Fenty Skin lansirao je novi proizvod idealan za njegu kože ljeti. Riječ je o laganom, hidratantnom mlijeku za tijelo koje ne ostavlja mastan trag i nije ljepljivo, već ugodno hidratizira ostavljajući kožu elastičnom i blistavom, a ima i klasičan Fenty Fresh miris.

Za mekanu i nahranjenu kožu

Fenty je svoj proizvod predstavio na svojem Instagramu. Ovo mlijeko za tijelo je lagano, ali hidratantno. Brzo se upija i ne ostavlja masne tragove. Proizvod je veganski, bez glutena, a ambalaža se može reciklirati. Pogodan je za sve tipove kože. Obogaćen je kokosovim uljem, vitaminom E te shea, mangovim i kakaovim maslacem. 

"Mislim da Fenty želi sav moj novac", "Fenty me voli vidjeti praznog novčanika", "Svoju životnu ušteđevinu potrošit ću na Fenty", "Trebam", "Svoje sam naručila odmah u ponoć", "Sigurno miriše božanstveno" neki su od komentara na objave brenda.

Mlijeko za tijelo možete naručiti na službenoj stranici brenda.

Fenty Skin Butta Drop mlijeko za tijelo, cijena je 38 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.