Fokus ovog tableta je zabava. Evo kako to postiže

Foto: lenovo.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LENOVO je danas predstavio novi Tab Plus. U pitanju je povoljan Android tablet s JBL audio sustavom i ugrađenim postoljem. Fokus ovog tableta je zabava, upravo zato je velika pozornost posvećena prenosivosti i zvuku.

Tablet stvoren za konzumaciju medija

Tablet ima 11.5 inča. Pokreće ga Mediatekov G99 čipset i 8GB RAM-a. Dostupan je u varijantama sa 128GB ili 256GB interne memorije, uz podršku za microSD kartice. Zaslon je LCD s rezolucijom 2000x1200 i osvježavanjem od 90Hz. Tablet ima bateriju od 8.600 mAh s podrškom za brzo punjenje do 45W.

Tablet ima ukupno osam JBL zvučnika, od toga četiri tweetera i četiri woofera za bogat zvuk. Tablet ima i postolje koje stoji pod kutem gledanja do 175 stupnjeva za jednostavnije gledanje filmova i serija. Uz to, Lenovo je ugradio mogućnost korištenja tableta kao Bluetooth zvučnika za druge uređaje, primjerice za pametne telefone.

Uz navedeno, tablet ima i utor za slušalice od 3.5 mm. Dolazi s Androidom 14, a bit će dostupan u odabranim trgovinama po cijeni od 279 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.