Franck lansirao tri nova okusa cappuccina. Ljudi pišu: "Sve kupujem"

Foto: franck.eu/Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

FRANCK je upravo u svoju ponudu uvrstio tri nova okusa cappuccina - Griotte, Bajadera i Fontana Ledene kocke. Prema tvrdnjama proizvođača, svaki od njih oponaša okus mnogima omiljenih pralina.

Novi okusi odlične Franck instant kave nastali u suradnji sa Krašom.. Morate probati već danas..

Posted by ALTER EGO bar & club on Thursday 3 October 2024

Dolaze u kutiji koja sadrži osam vrećica od po 18 grama cappuccina, a pripremaju se na klasičan način - sadržaj vrećice istrese se u šalicu, prelije sa 150 ml vruće vode i promiješa. Što se tiče cijena, cappuccino Fontana Ledene kocke i Griotte koštaju 3.89 eura, dok cappuccino Bajadera košta 4.29 eura.

"Moram probati Bajaderu"

Novi okusi privukli su pažnju na društvenim mrežama."Je l' valja? Ajme Ledene kocke bi mogle biti top", "Ajme", "Moram probati Bajaderu", "Ajme Griotte, je li ovo istina ili? Moram probati", "Sutra jurim u Kraš i sve kupujem", neki su od pozitivnih komentara. 

No, bilo je i negativnih komentara na ovu novost, uglavnom vezanih uz cijene. "Mogu mislit koliko košta kad je Franck bezobrazno digao cijenu obične kave ciglice s 3.89 na 4.79. Bojkotirat", "Hoće li i ovaj hrvatski proizvod koštati milijun eura?", "Preskupo postalo."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.