Friteza na vrući zrak iz Lidla izazvala pomamu na TikToku: "Moram je kupiti"

Foto/Screenshot: TikTok/lidl.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U POSLJEDNJIH nekoliko tjedana friteza na vrući zrak iz Lidla postala je pravi hit na TikToku, pogotovo među studentima. Ova pametna kuhinjska naprava osvojila je srca korisnika širom svijeta ne samo zbog svoje funkcionalnosti već i zbog šarmantnog dizajna.

Studenti su brzo prepoznali da je ova mala friteza idealno rješenje za njihove skromne kuhinje u studentskim domovima. Možete pržiti hranu bez dodatne masnoće zahvaljujući cirkulaciji vrućeg zraka, što znači da možete pripremati ukusne obroke lako i brzo. S timerom od 30 minuta i mogućnošću podešavanja temperature priprema hrane postaje jednostavna i bez stresa.

@bethcollley perfect for uni students!! im obsessed💅🏼💅🏼 #airfryer #uni #university #notts #lidl #viral ♬ Bed Chem - Sabrina Carpenter
@cecgalvvv never thought i’d be making content about an air fryer but here we are😭 had to get myself a pink one obviously 💅🏼 #lidl #lidlplus #uniessentials #airfryer ♬ sonido original - SHIX_2by
@maddiloe1

Airfryer Lidl Schnapper 🩷

♬ In The Kitchen - Giulio Cercato
@manu.insweden girl math is that having a pink air fryer will actually make me improve my health (jk) 🌸💅🏼🫶🏻😙 What should I call her?? #foryou #pinkairfryer #lidlairfryer #imjustagirl #girlhood ♬ Just A Girl - No Doubt

Mnoge reakcije na društvenim mrežama svjedoče o oduševljenju korisnika. "Moram je kupiti", "Želim zelenu", "Kupljena", "Preslatka", "Ni ne treba mi, ali ću je kupiti", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Friteza na vrući zrak, 34.99 eura

Veličina ove friteze čini je savršenim dodatkom čak i za najskromnije kuhinje. Zbog svoje kompaktnosti friteza se lako uklapa u svaki prostor i ne zauzima previše mjesta, što je idealno za one koji žele maksimalno iskoristiti svaki kutak kuhinje.

Od 12. rujna ova friteza bit će dostupna u Lidlovim trgovinama po cijeni od 34.99 eura. Dolazi u tri privlačne pastelne boje - zelenoj, rozoj i plavoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.