BaBylissov duplić Dysonovog Airwrapa stigao i kod nas, košta 130 eura

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DYSON Airwrap jedan je od najpopularnijih uređaja za stiliziranje kose u posljednjih nekoliko godina. Obožavaju ga ne samo "obični smrtnici" već i mnoge slavne osobe, poput Beyonce i Jessice Albe

Radi se o 3-u-1 uređaju za kosu koji funkcionira i kao sušilo, pegla i uvijač. Naime, ima nastavke koji se po potrebi mijenjaju. Oni koji su ga kupili u svojim osvrtima ističu da im zbog njegove toplinske tehnologije kosa nije toliko oštećena kao kada koriste druge toplinske uređaje za oblikovanje.  

Međutim cijena mu se kreće od 550 eura naviše, ovisno o trgovini. Zbog velike popularnosti, na tržištu su se pojavile povoljnije alternative. Jedan od poznatijih duplića je Shark FlexStyle, koji je nedavno stigao i kod nas po cijeni od oko 280 eura naviše, ovisno o trgovini. Sada mu se pridružio novi BaByliss Air Wand, koji košta svega 130 eura.

BaByliss Air Wand suši, ravna i stilizira kosu, a proizvođač tvrdi da to radi bez oštećenja uzrokovanih toplinom. Uređaj ima tri postavke temperature, opciju hladnog zraka, tri postavke brzine, dvostruki ionski sustav i digitalni motor. U paketu dolaze dva nastavka - za ravnanje kose i četka za postizanje volumena.

Frizura za samo deset minuta

Na društvenim mrežama mnogi korisnici naglašavaju da uz ovaj uređaj brzo osuše kosu i naprave frizuru. Tiktokerica Ling.kt pokazala je kako ga koristi te tvrdi da frizuru može napraviti za samo deset minuta. U komentarima je istaknula da je ovo dobra alternativa za one koji si ne mogu priuštiti Dyson Airwrap.

@ling.kt How I blow dry and style my hair in 10 minutes using the new @babyliss Air Wand! #Ad #GetReadyWithBaByliss #BaBylissAirWand #hairtok #hairtutorial #blowdry #longhair #healthyhair ♬ ♡ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♡ - SoBerBoi

Tiktokerica Amie Jane također je pokazala kako koristi ovaj uređaj za stiliziranje kose. "Zašto ovo nisam isprobala ranije?" napisala je u opisu videa. Dodala je da Air Wand ne samo da suši kosu već je može i oblikovati te ispeglati. Njezina kosa je kovrčava, a rezultate korištenja Air Wanda možete vidjeti u videu ispod.

@missyamiejane I’m always so late to the game but WHY haven’t I tried this sooner🥲 @babyliss Air wand not only drys hair but can style and straighten too (and at the same time, WHAT) I tried out the styling tool to help tame my frizz and give my hair some extra added volume! As a low effort, maximum results kinda girly, this will definitely be playing a huge part in my hair routine from now on✨ #grwm #hairroutine #hairtransformation #GetReadyWithBaByliss #BaBylissAirWand #ad ♬ original sound - Amie Jane 🎀✨🫶

Tiktokerica Sadiahersi ima prirodno kovrčavu kosu, a Air Wand je koristila kako bi je izravnala i dala joj volumen. Istaknula je da joj se sviđa novi BaByliss uređaj za stiliziranje kose. 

@sadiahersii Updated weekly blowout, I really like the new @babyliss airwand 💕 #hairtutorial #weeklyblowout #curlyhairblowout ♬ Wickedest - Tems

"Namjeravala sam kupiti Dyson, ali..."

Recenzije na službenoj stranici BaByliss uglavnom su pozitivne, a uređaj ima ocjenu 4.1. "Ovo je najbolji uređaj za oblikovanje kose koji sam ikad kupila! Moja kosa izgleda kao da sam upravo izašla iz frizerskog salona!", "Štedi puno vremena pri sušenju kose. Imam tanku, kovrčavu kosu i odlično radi", "Apsolutno ga obožavam! Namjeravala sam kupiti Dyson, ali iskreno, jako mi je drago što sam kupila ovaj uređaj", neki su od osvrta. 

Kao što smo već naveli, BaByliss Air Wand je novi uređaj brenda za stiliziranje kose, a upravo je stigao i na naše tržište. Možete ga pronaći u trgovinama poput Tehno-mag, Centar Tehnike i Bazzar. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.