Garmin ima novitete u svojoj aplikaciji, no nisu dostupni svima

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GARMIN je uveo novu mogućnost personalizacije svojih satova s najnovijom integracijom u svojoj Connect IQ aplikaciji. Međutim, ove kupnje će se morati obaviti putem Garmin Pay sustava. S jedne strane, to će ubrzati kupnju. S druge strane, to će korisnike snažnije vezati uz Garminov ekosustav, što je problem ako banka korisnika nije u Garminovom sustavu.

Evo što je još novo

Integriranjem Garmin Paya u Connect IQ aplikaciju tvrtka se nada privući više korisnika i programera, a samim time očekuju povećanje ponude u trgovini, uključujući opcije personalizacije, aplikacije za satove i više. Korisnici već mogu pristupiti novim opcijama, a UI svojih satova mogu ukrasiti Disney likovima, ilustracijama brendova kao što su Porsche i TaylorMade ili pak prikazima svemira.

"Ovo je tako dobro, ali ne mogu ništa kupiti jer moja banka ne podržava Garmin Pay", "Zašto samo Garmin Pay?", "Ovo je zanimljivo", "Nadam se da će doći na Forerunner 165" neki su od komentara na Instagram objavu brenda.

Osim mogućnosti personalizacije, stigla je i posve nova GoPro Camera Control aplikacija koja će korisnicima omogućiti da preko sata upravljaju fotografijama i videosnimkama.

Što se tiče tradicionalnih i digitalnih banaka koje se nalaze u Garmin Pay sustavu, iz Hrvatske se s njime možete povezati ako imate račun u Curve, Erste, Genome, Revolut, Wise ili Zagrebačkoj banci. Korisnici drugih banaka još uvijek ne mogu koristiti Garmin Pay.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.