Generacija Z je poludjela za ovim nakitom

Screenshot/Foto: TikTok/temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAJNOVIJI sentimentalni trend na društvenim mrežama prikazuje ljude koji izrađuju nakit inspiriran očima svojih voljenih, bilo da su to članovi obitelji, partneri, prijatelji ili kućni ljubimci. Na TikToku se može pronaći mnoštvo videa u kojima uglavnom pripadnici Generacije Z izrađuju narukvice od perlica koje odgovaraju boji očiju njihovih najdražih.

Chloe Grace je u videu objavljenom na TikToku pokazala narukvice koje su ona i dečko izradili, a koje su inspirirane bojama njihovih očiju. "Nikada je neću skinuti", napisala je u opisu videa, koji je dosad pregledan impresivnih 32.5 milijuna puta.

@chloegracee1204 never taking this off@nic cornelius #eyecolor #bracelet #matchingbracelets #boyfriend #thingstodo #florida #michaels #craft #beads #summer #couple #dateideas #datenight #friday #trending #foryou #foryoupage @Michaels Stores ♬ trees and flowers by strawberry switchblade - Eissej

Tiktokerica Delaney Back u svojem videu pokazala je kako su ona i njezin partner zajedno otišli u trgovinu, kupili odgovarajuće perlice za narukvice te je potom pokazala i finalni rezultat. "Tako zabavna ideja, jako volim ove narukvice", istaknula je u opisu videa.

@_delaney_back_04 Such a fun idea i love these bracelets so much #eyecolorbraclet #couple ♬ original sound - summer audios

Tiktokerica Krystal pokazala je kako je izradila ovakve narukvice inspirirane očima svojih mačaka i psa, kao i dečka. "Ovo je bila tako zabavna ideja za spoj, jako ih volimo", naglasila je.

@krystal_lyn This was such a fun date idea , we love them so much. #eyecolorbracelets #matching #datenight #browneyes #crafts #braceletmaking #cats #dog #michaels ♬ trees and flowers by strawberry switchblade - Eissej

Tiktokeri s profila The Clark Family također su se pridružili ovom trendu. U jednoj zdjelici pomiješali su perlice u bojama očiju svih članova obitelji, a zatim su od tih perlica izradili narukvice.

@travisandkatie Matching eye colored bracelets! Never taking these off… 🫶🏼👁️#family#trend#baby#mom#dad#green#blue#hazel#sweet#memoriee#craft#love ♬ original sound - TheClarkFamily

Evo što vam treba ako se želite priključiti ovom trendu

Ako se želite pridružiti ovom trendu, u poznatim online trgovinama možete pronaći sav potreban materijal. Također, mnoge lokalne hobby trgovine nude sve što vam je potrebno za izradu vlastitog sentimentalnog nakita ako želite boje perlica odabrati uživo. Ispod smo izdvojili sve što će vam biti potrebno za izradu ovih narukvica. 

Staklene perle u boji, 500 kom, zelene, Temu, cijena na sniženju je 2.86 eura
Tamnoplave perle, 50 kom., Temu, cijena na sniženju je 0.47 eura
Staklene perle u boji, 500 kom, smeđe, Temu, cijena na sniženju je 2.86 eura
Elastična gumica, Temu, razne veličine, cijena na sniženju 0.89 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.