Generacija Z je poludjela za ovom torbom - prodaje se nevjerojatnom brzinom

Foto: Profimedia/zalando.hr/shopbop.com/selfridges.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

COACH torbe doživljavaju svoj veliki povratak, osobito model Brooklyn, koji je postao toliko popularan da je u mnogim trgovinama rasprodan i teško ga je pronaći na stanju.

Ovaj brend torbi dominirao je modnom scenom u ranim i srednjim 2000-ima, a sada, 2024. godine, vraća se na velika vrata. Prema izvještaju InStylea, Coach je nedavno ostvario prihod veći od milijardu dolara, obarajući nove rekorde, uz značajan porast potrošača iz generacije Z i milenijalaca.

Tijekom posljednje dvije godine Google pretrage za Coach torbe znatno su porasle. Oslobodivši se imidža zastarjelog brenda iz 2000-ih, Coach je nedavno osvojio prestižnu poziciju na Lyst Indexu najpopularnijih brendova, odmah ispod imena kao što su JW Anderson i Alaïa.

Kampanje s poznatim osobama pripomogle su ponovnoj popularnosti

S nevjerojatnim uspjehom, Coach se reinventirao i ponovno osvojio srca kupaca. U posljednjih pet godina brend je pretražio svoj arhiv, prigrlio nove trendove, surađivao sa slavnim osobama, usredotočio se na TikTok, razvio ekološki osviještene proizvode i uhvatio val nostalgije za Y2K erom.

Stuart Vevers, kreativni direktor Coacha od 2013. godine, značajno je pridonio tome da Coach opet postane moderan i poželjan. Njegova fleksibilna marketinška strategija uspješno koristi slavne osobe, poput kampanje iz 2020. godine s Paris Hilton, koja je bila duhovit osvrt na vrijeme kad je Coach zadnji put bio poželjan.

Bella Hadid je među ljubiteljima Brooklyn modela torbe

Godinu dana kasnije Megan Thee Stallion nosila je prilagođenu Coach mini torbicu na Met Gali 2021. godine. Nedavne suradnje uključuju i Jennifer Lopez, koja je pokazala vjernost brendu Coach, dok je Vevers Selenu Gomez nazvao svojom "muzom".

Povratak popularnosti Coach torbi dodatno je nagovijestila Bella Hadid, koja je viđena u nekoliko navrata sa spomenutim trenutno najpopularnijim modelom s početka teksta - Brooklyn - preko ramena.

No, i TikTok je opsjednut Brooklyn torbom

No, ne vole samo slavne osobe ovaj model torbe - mnoge pripadnice generacije Z i milenijalke svoje oduševljenje njime dijele i na TikToku. Na Redditu postoje čak i rasprave posvećene torbi Brooklyn.

@hanstluce #coachbrooklyn #coachbrooklynbag the coach brooklyn 39 is unreal 🖤 Jacket is @boohoo CODE HANNAHS FOR £££ off ✨🍂🖤 #fallessentials #autumnfashion #fashion #coachbag ♬ original sound - Hannah St Luce
@lucyraemcfadin My @Coach Brooklyn Bag and I conquering a hot city day #CoachNY #CoachxCollective ♬ original sound - Lucy McFadin
@beingjulia Unbox my new fall bag with me! This suede tote Brooklyn bag is just too good @Coach #coachbrooklynbag #coachbag #fallbag #fallfashion #fashiontiktok ♬ original sound - Julia

Nije čudno što je ova torba hit ove sezone - udobna, elegantna i prilagodljiva različitim potrebama jer dolazi u tri veličine (23, 28 i 39), s time da je model 39 najprostraniji. Ako je uspijete pronaći na zalihi i sviđa vam se, nemojte oklijevati jer se prodaje nevjerojatnom brzinom.

Coach Brooklyn torba 28, Zalando, 348.93 eura
Coach Brooklyn torba 39, Zalando, 348.93 eura
Coach Brooklyn, Selfridges, 435 eura
Coach Brooklyn torba 39, Shopbop, 446.45 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.