Generacija Z troši stotine eura na ovu četku. Pišu: Vrijedi svakog centa

Foto/Screenshot: TikTok/nordstrom.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KLJUČ za lijepe uvojke nije uvijek u skupim regeneratorima ili serumima. Prema savjetima s TikToka, prava tajna leži u četki od veprove dlake.

No, cijena te četke može biti prilično visoka. Mason Pearson četka s dlakama od svinje postala je pravi hit na društvenim mrežama, a mnogi su spremni potrošiti i do 400 eura kako bi vidjeli je li doista tako dobra. Korisnici na TikToku hvale ovu četku kao svoju novu "opsesiju" i tvrde da je "vrijedna svakog centa".

@andreaveiraa

Can’t live without

♬ a shot of espresso by andrew garfield - kittieskats

"Ovo je najbolja četka koju sam imala"

Jedna influencerica iz New Yorka, Brigette Pheloung, isprobala je ovu skupu četku i rekla da ju, unatoč visokoj cijeni, smatra "najboljom" koju je ikad koristila. "Nije baš neophodna, ali htjela sam saznati zašto košta toliko! Moram priznati, ovo je najbolja četka koju sam imala", napisala je u komentaru na svom TikTok videu.

@acquiredstyle I hate to say this but i think ita the best brush I’ve ever ever ever used @Mason Pearson @Wella Professionals @Nexxus Hair Care ♬ lydia deetz x oblivion grimes - arielle
@margeklim The @Mason Pearson hype is so real #margeklim #fyp #haircair #masonpearson #hairbrush #masonpearsonbrush #hairroutine ♬ original sound - margeklim
@shaysullivann Replying to @CristinaPerkins been using this brush religiously since i found out all the benefits @Mason Pearson ♬ i like the way you kiss me - Artemas

Međutim, mnogi nisu bili uvjereni. "U kojem svijetu četka može vrijediti 300 eura?", napisala je jedna osoba. "To je apsurdno za četku," dodala je druga. "Što je to u njoj što ju čini boljom od obične četke?", pitala je još jedna osoba.

Predstavnik brenda Mason Pearson objasnio je za Daily Mail da nabavljaju dlake od svinja od pouzdanih dobavljača u Indiji i da su one nusproizvod prehrambenog lanca, u sklopu kojega nijedna svinja nije ozlijeđena u svrhu skupljanja čekinja.

Mason Pearson četka, 316.29 eura

Preporučuju je i frizeri

Stručnjaci smatraju da su dlake svinje odlične za kosu jer lako zaglađuju i raščešljavaju. Frizerka Kee Taylor izjavila je za Vogue da je ova četka "manje štetna" jer ne trebate koristiti puno sile za raščešljavanje kose. Osim toga, ova četka pomaže u ravnomjernom raspoređivanju prirodnih ulja s vlasišta po cijeloj dužini kose.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.