Google testira program u SAD-u koji će vam vratiti novac ako cijena vašeg leta padne

Foto: Shutterstock/Screenshot: blog.google

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JE LI vam se ikada dogodilo da rezervirate let za putovanje misleći da ćete dobiti sjajnu ponudu, a onda nešto kasnije vidite da je cijena pala? Google ne želi da se takve stvari više događaju.

Google testira program jamstva cijene za Google letove koji će vam isplatiti novac ako cijena leta padne nakon što ste ga rezervirali putem usluge. Značajka je trenutačno dostupna kao "pilot-program" u SAD-u za određene letove.

Kada se bude koristio Googleov alat, neki će letovi imati malu ikonu sa značkom zajamčene cijene. Ako rezervirate taj određeni let putem Google letova, tvrtka kaže da će pratiti cijenu svaki dan do polaska. Ako padne, dobit ćete razliku natrag.

Trenutno je usluga dostupna samo za letove iz SAD-a

Trenutno su njegova jamstva cijena samo za letove koji polaze iz SAD-a, a možete ih dobiti samo ako imate adresu za naplatu i broj telefona u SAD-u. Tvrtka također kaže da je dostupan samo za letove za koje su uvjereni da cijena neće pasti.

U njihovom priopćenju objašnjavaju da možete dobiti samo 500 dolara natrag po kalendarskoj godini i da nećete dobiti novac natrag ako je razlika u cijeni manja od 5 dolara. Povrat novca dobivate putem Google Paya, no let ne morate plaćati putem Google Paya da biste se kvalificirali. Također, naravno, svoje karte morate rezervirati putem Google letova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.