Gotovo nijedan brend nije odolio, svi nude telefone u ovoj boji

Foto: google.com/motorola.com/samsung.com/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREMDA smo prošle godine, u vrijeme vrhunca trenda Barbiecore, očekivali veći broj ružičastih telefona, ova živopisna boja sada postaje sve prisutnija u svijetu tehnologije. Sve više tvrtki predstavlja modele u ružičastoj boji, potvrđujući da ovaj trend prelazi granice ljubitelja Barbie.

U ovom članku istražili smo i izdvojili nekoliko najljepših ružičastih telefona koji su trenutno dostupni.

Google Pixel 9 

Google je tek jučer predstavio svoje nove Pixel 9 telefone, a među opcijama boja nalaze se čak dvije nijanse ružičaste. Google Pixel 9 dostupan je u boji koju Google naziva Peony (ili Cosmo, ovisno o tržištu), dok Pixel 9 Pro dolazi u nježnijoj ružičastoj nijansi naziva Rose Quartz.

Iskreno, ne znamo koji nam je ljepši. Ako vas zanima više informacija o ovim telefonima, to možete doznati ovdje

Google Pixel 9, Amazon, 944.33 eura
Google Pixel 9 Pro XL, Amazon, 1259.45 eura

Motorola Razr 50 Ultra

Motorola je još u lipnju predstavila nove modele Razr 50 i Razr 50 Ultra, najavivši njihovu globalnu dostupnost. Posebno je pažnju privukao Razr 50 Ultra u jarko ružičastoj boji, službeno nazvanoj Hot Pink. Ova popularna nijansa rezervirana je isključivo za T-Mobile i nije se još pojavila na policama njihovih trgovina kod nas. Nadamo se da bude uskoro. 


HMD Skyline

Ovaj pametni telefon, HMD Skyline, izazvao je veliko oduševljenje svojim dizajnom. Riječ je o jednom od prvih telefona koje je tvrtka HMD izradila pod vlastitim brendom, nakon što je prethodno bila poznata po proizvodnji Nokia telefona. Jasno je zašto Neon Pink nijansa, nježna ružičasta boja, privlači toliko pažnje. Jednostavno, očaravajuća je. Više informacija o ovom modelu možete pronaći ovdje

HMD Skyline, Amazon, 576.68 eura

Galaxy Z Fold6

Samsungov najnoviji model, Galaxy Z Fold6, dostupan je i u prekrasnoj nježno ružičastoj nijansi. Ova šesta generacija Fold i Flip telefona predstavljena je na događaju Unpacked u Parizu u srpnju. Galaxy Z Fold6 nudi niz naprednih značajki i alata vođenih umjetnom inteligencijom, što značajno poboljšava iskustvo korištenja velikog zaslona.

Galaxy Z Fold6, Samsung, od 1999 eura

HMD Barbie telefon

Ne treba zaboraviti ni na takozvani "glupi" Barbie telefon koji je HMD razvio u suradnji s Mattelom. Ovaj telefon, idealan za sve željne digitalne detoksikacije, dolazi u jarko ružičastoj nijansi i uskoro stiže u prodaju. Na tržište dolazi 28. kolovoza, a više informacija možete pronaći ovdje


iPhone 15

Apple je u rujnu prošle godine predstavio nježno ružičasti iPhone 15. O ovoj seriji već smo više puta pisali i prisustvovali smo njezinom predstavljanju. Ovaj model odlikuje se A17 čipom i naprednijom tehnologijom kamere u usporedbi s prethodnicima. Dodatno, Pro model uključuje novu Action tipku, a funkcija Dynamic Island postala je dostupna i na osnovnim modelima serije 15.

Također, kruže glasine da će nadolazeća serija iPhone 16, među ostalim, uključivati i ružičastu opciju. Više detalja očekujemo u rujnu, kada je planirano službeno predstavljanje.

iPhone 15, Amazon, cijena na sniženju je 831.94 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.