Hailey Bieber pokazala kako nositi upečatljivu torbu

Foto: Profimedia/bottegaveneta.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HAILEY Bieber uvijek privlači pažnju svojim modnim odabirima, a detalj koji je ovaj put mnogima uhvatio pozornost je zelena torba brenda Bottega Veneta. Ova torba izrađena je od teleće kože, a nalikuje na klasični ceker. Torba je dostupna u dvije veličine, a Hailey je odabrala manju.

Upečatljivi ceker za svaki dan

Ostatak njezinog izgleda kao da je krojen da se torba istakne. Odjevena je u jednostavnu crnu majicu i hlače, a obula je jednostavne crne cipele u špic. Od nakita je nosila upečatljivu ogrlicu s privjeskom u obliku slova B.

Torba naziva Clam dolazi u dvije veličine, a boja imitira tropsko lišće. Unutar robe nalazi se džep s patentnim zatvaračem, a torba se zatvara uz pomoć kožne špage. Dimenzije manje torbe kakvu nosi Hailey su 25x50x15 cm. Torba je rađena u Italiji.

Clam torbica, Bottega Veneta, 7800 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.