Hailey Bieber već nosi manikuru koja će biti hit ove jeseni

Foto/Screenshot: Instagram/Profimedia/gelcare.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAD je riječ o manikuri, Hailey Bieber je naš pravi trendseter. Iako postoje i druge slavne osobe sa sjajnim noktima, njen utjecaj je jedinstven. Novopečena mama nedavno je pokazala svoje prve jesenske nokte ove sezone, a oni su iznenađujuće jednostavni.

Hailey je nedavno na svojoj Instagram priči objavila detaljan pogled na novu manikuru, uz naslov "Spremni za jesen" i emotikone opalog lišća, iako je sezona još uvijek daleko. Fotografije su pokazale elegantne, izdužene ovalne nokte u prozirnoj nijansi kestena.

Pažnju privukao i novi prsten

Osim manikure, pažnju je privukao i novi zlatni prsten na kažiprstu s natpisom "mama" ukrašen dijamantima.

Iako Hailey nije otkrila točnu nijansu laka koju je koristila, postoji mnogo lijepih smeđih tonova savršenih za jesen. Ako želite postići sličan izgled, možete probati nijansu Girlscout od brenda Gelcare, koja je vrlo slična njenom izboru.

Girlscout lak za nokte, 16.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.