Hailey Bieber pokazala manikuru koja će biti hit ovo ljeto

Foto: Profimedia/Shutterstock/Instagram/dm.hr/lijepa.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATO je da je Hailey Bieber ljubiteljica manikura, a sve što stavi na svoje nokte u kratkom roku postane trend. Iako često nosi nježne, neutralne boje, nedavno snimanje povodom druge godišnjice svojeg brenda Rhode odradila je s upadljivim narančastim lakom na noktima.

Jednostavno, a upečatljivo

Na fotografiji koju je objavila na Instagramu narančastim noktima drži svoj trudnički trbuščić. Njezini nokti nisu imali dodatne ukrase, već je ova upadljiva boja bila dovoljna.

Nijansa se savršeno slaže sa sjajilima za usne u njezinim džepovima, koji, baš kao i lak, podsjećaju na boje sokova i koktela koje mnogi vole ispijati ljeti. Ovakve su nijanse ljeti često popularne, a posebno upečatljivo izgledaju uz jednostavne odjevne kombinacije.

S-he lak za nokte, dm, 2.50 eura
Essie 67 Meet Me At Sunset, Lijepa.hr, 10.58 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.