Hailey Bieber uvijek bira fantastične naočale, a ovaj par košta 60 eura

Foto: intl.lespecs.com/Profimedia

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HAILEY Bieber nedavno je uživala u izlasku s prijateljicom Kendall Jenner. Djevojke su viđene u restoranu Sushi Park u Los Angelesu, gdje su plijenile pažnju svojim stilom. Kao i uvijek, Hailey je oduševila svojom modnom kombinacijom - nosila je udoban sivi kardigan i traperice, dok je njezina plava kosa bila sakupljena u elegantnu punđu.

Posebnu pažnju privukle sunčane naočale

Ono što je posebno privuklo pažnju su bile njezine sunčane naočale. Hailey je nosila Le Specs model Pilferer, koji je savršeno upotpunio njezin izgled. Ove trendy naočale dolaze po cijeni od samo 60 eura.

Le Specs naočale, 60 eura

Hailey je poznata po svom sjajnom ukusu i uvijek bira odlične naočale. Model Pilferer dolazi u nekoliko boja - klasičnoj crnoj, karamel smeđoj i kobaltno plavoj s dioptrijskim staklima, pa svatko može naći nešto za sebe. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.