Hailey i Justin Bieber imaju prilično jednostavnu kuhinju u svojoj luksuznoj vili

Foto/Screenshot: YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JUSTIN i Hailey Bieber, poznati par iz svijeta slavnih, pripremaju se za dolazak prinove kasnije tijekom ljeta. Njihova raskošna vila na holivudskim brežuljcima, vrijedna oko 20 milijuna dolara, predstavlja idiličan, iako mnogima nedostižan dom za početak obiteljskog života.

No, kako navodi Hello, unatoč ogromnoj kući s brojnim spavaćim sobama, velikim dnevnim boravkom i prostranim vrtom, kuhinja u njihovom domu iznenađujuće je skromna s obzirom na očekivani standard za takvu vrstu nekretnine.

Jednostavna i funkcionalna

Unatoč visokoj cijeni i velikoj kvadraturi, kuhinja ostavlja dojam jednostavnosti. Hailey je svoje obožavatelje provela kroz kuhinju u jednom od svojih YouTube videa, ističući važnost praktičnosti i funkcionalnosti.

Kuhinja je opremljena tamnoplavim ormarićima s mramornim radnim površinama i obiljem prostora za pohranu. Centralni otok u kuhinji predstavlja glavni element i odiše elegancijom zahvaljujući minimalističkom dekoru.

Iako su mogli izabrati raskošniji dizajn, Justin i Hailey odabrali su jednostavnost i funkcionalnost, što njihovu kuhinju čini ne samo lijepom već i praktičnom. Tako zapravo i treba biti, iako to možda nije tako uobičajeno u svijetu slavnih.

Kopirajte stil

Ako ste trenutno u procesu dizajniranja ili preuređenja postojeće kuhinje i sviđa vam se kuhinja Justina i Hailey Bieber ili neki uređaji, izdvojili smo jednu tamnoplavu blok kuhinju te nekoliko detalja i proizvoda s kojima možete postići sličan izgled u svom domu.

Adele blok kuhinja, Emmezeta, 1444.90 eura
Mistral Quartz, Elgrad
Staklena tegla za pohranu, Zara Home, od 8.99 eura
Set mlinaca za sol i papar Hexclad, 229.99 eura
Friteza na vrući zrak Instant Pot, Amazon, 149.50 eura
Nespresso Lattissima One aparat, 339 eura
Fellow Stag EKG Pro kuhalo, Amazon, 251.80 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.