Heidi Klum pokazala manikuru u boji koja je trenutno najveći trend

Foto: Profimedia/Instagram/amazon.de/chanel.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BOJA maslaca na noktima? Da, molim.

Trend je pokrenula Selena Gomez, a sve više slavnih osoba odlučuje se za ovu boju manikure. Heidi Klum je posljednja koja se pridružila ovom trendu i moramo priznati da na njezinim stiletto noktima ova boja izgleda sjajno.

Prije nekoliko dana poznati nail artist Tom Bachik, koji je izradio gore spomenute žute nokte Selene Gomez i redovito radi s J.Lo i Camilom Cabello, objavio je slatku poruku upućenu Heidi na Instagramu za njezin rođendan. Na fotografiji model drži šalicu, a mnogima su za oko zapeli elegantni nokti u boji maslaca.

Ovu manikuru lako je napraviti kod kuće

Budući da je njezina manikura jednostavna, lako ju je napraviti kod kuće, a ova žuta nijansa je savršena za tople ljetne dane pred nama. Za sličan izgled isprobajte OPI Make My Daisy ili Chanel Ovni. Oblikujte nokte prema svom izboru i nanesite dva sloja laka. Nakon što se osuše, nanesite nadlak. 

OPI Make My Daisy, Amazon, 18.05 eura
Chanel Ovni, 34 eura

Nokti u boji maslaca potvrđeni su kao jedan od najvećih ljetnih trendova. Nail artistica i globalna voditeljica edukacije Essie, Rita Remark, ranije je rekla za Byrdie da će nježne boje inspirirane Palm Beachom, poput koraljne, trešnje, narančaste, sunčano žute i breskvaste, biti popularne tijekom cijele sezone.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.