Hit zavjese, koje su se rasprodale u trenu, ponovo su u ponudi u Sinsayu

Foto: sinsay.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO ste ljubitelj uređenja interijera i volite dodavati šik detalje u svoj dom, imamo sjajnu vijest za vas. Prošle sezone točkaste zavjese iz Sinsaya postale su pravi hit, a sada su se ponovo pojavile u prodaji.

Zavjesa, 6.99 eura

Kupci su oduševljeni kvalitetom i izgledom zavjesa

Ove zavjese dimenzija 140 cm x 260 cm idealne su za uljepšavanje svakog prostora. Njihova visoka ocjena od 4.9 zvjezdica i brojne pozitivne recenzije potvrđuju da su osvojile mnoga srca.

Kupci su oduševljeni kvalitetom i izgledom zavjesa, a neke od recenzija uključuju komentare poput: "Divno, lijepa cijena, izvrsna kvaliteta", "Zavjese su prekrasne, već imam bijele, preporučujem ih", "Jeftine i lijepe" i "Savršene".

S obzirom na to da su se prošli put rasprodale gotovo odmah, ove zavjese će sigurno ponovo privući veliku pažnju. Ako ste ih prošli put propustili ili želite dodati još jedan par u svoj dom, sada je idealan trenutak za kupovinu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.