Nokia vraća klasične slušalice uz moderna poboljšanja

Foto: nokia.com (na fotki nisu slušalice o kojima je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NOKIA je dugo bila simbol povjerenja i kvalitete u tehnološkom svijetu, poznata po svojim izdržljivim telefonima i gadgetima. Između 2012. i 2013. godine Nokia je predstavila brojne slušalice, uključujući popularne WH-920 Monster koje su se pojavile s Lumijom 920 i danas su omiljene među korisnicima.

Nedavne vijesti iz @HMDMemea otkrivaju planove HMD Globala, tvrtke koja stoji iza najnovijih Nokia proizvoda, da ponovno izda šarene žičane slušalice koje su oduševile obožavatelje.

Ovaj dizajn kombinira elemente starih modela

Renderi prikazuju dizajn izrađen od polikarbonata, dostupan u četiri živopisne boje: crvenoj, žutoj, plavoj i ružičastoj. Ovaj dizajn kombinira elemente starih modela WH-920 i WH-205. Iako nema detalja o specifikacijama, sam dizajn već oduševljava fanove.

Dok obožavatelji s nestrpljenjem čekaju više informacija, povratak ovih kultnih slušalica budi nostalgiju za vremenom kada je Nokia bila vodeće ime u mobilnoj tehnologiji. Oživljavanje klasičnog dizajna uz moderna poboljšanja sigurno će privući stare fanove, ali i nove korisnike.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.