Hoće li ove adidas tenisice skinuti Sambe s trona?

Foto: Profimedia/zalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ADIDAS je veoma popularan zadnjih nekoliko sezona, do te mjere da se neki modeli njihovih tenisica rasprodaju brzinom svjetlosti. Na tronu je već neko vrijeme Samba model tenisica, no sve više slavnih osoba dalo je prednost SL 72 modelu u različitim vedrim bojama.

Od tenisica za trčanje do svakodnevnog detalja

Brojne slavne osobe odlično su prihvatile ove tenisice. Manekenka Emily Ratajkowski i glumica Maisie Williams odlučile su se za varijantu kojom dominira zelena boja, dok pjevačica Suki Waterhouse svoje adidasice nosi u žutoj i plavoj kombinaciji boja.

Lagane SL 72 tenisice prvi put su lansirane 1972. kao tenisice za trčanje. Ove su se tenisice odmaknule od svoje prvotne svrhe te su danas poznate kao tenisice za svakodnevne prilike, a brojni ih kombiniraju s trapericama, suknjama i drugim ležernim komadima.

Bez obzira na to volite li više sportski ili retro stil, ove tenisice će se dobro uklopiti u gotovo svaku kombinaciju. Osim toga, tenisice u vedrim bojama posebno su popularne ove godine, a SL 72 dostupan je u brojnim vedrim kombinacijama boja, od pastelnih do gotovo neonskih, ali i onih neutralnih.

adidas SL 72, Zalando, cijena je 99.41 euro
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.