Hoka predstavila svoje najnovije tenisice. Izgledaju top

Foto: Instagram/hoka.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HOKA je lansirala dva nova modela tenisica u kolekciji Stealth Tech, koja je namijenjena za svakodnevno nošenje po gradu. Novi modeli su Bondi 8 Caged i Tecton X 2, a oba dolaze u smeđim nijansama.

Bondi 8 Caged

Bondi 8 Caged je poznat po udobnosti i mekoj amortizaciji, a sada ima novi dizajn s dodatnim slojem na gornjem dijelu tenisice. Tenisice su smeđe boje, imaju kamuflažni uzorak i reflektirajuće detalje.

Tecton X 2

Tecton X 2 je trkačka tenisica u kombinaciji smeđe, sive i crne boje. Ima poseban Vibram potplat koji pruža dobro prianjanje, a karbonska ploča daje stabilnost, što je čini odličnom za ozbiljne trkače. Također ima reflektirajuće detalje.

Dizajn i boje oduševili su mnoge, a to potvrđuju i komentari na Instagramu. "Wow", "Predivne", "Fantastične", pisali su ispod njihove objave.

Oba modela su sada dostupna na njihovoj web stranici, a cijene su 180 eura za Bondi 8 i 230 eura za Tecton X 2.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.