Hrvatica koja radi na kruzeru pokazala trgovinu za posadu

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DORA Pletikosa je Hrvatica koja radi na luksuznom kruzeru Symphony of the Seas, u vlasništvu Royal Caribbean Internationala, a na svojem TikToku rado dijeli priče iz svoje svakodnevice. Tako je otkrila stroga pravila kojih se zaposlenici moraju držati, a nedavno je podijelila i kako izgleda jedan prosječan šoping na brodu.

>> Hrvatica koja radi na kruzeru: Da sam slušala savjete, ne bih se makla iz Zagreba

Neki članovi posade nemaju vremena za kupovinu van broda

Za početak je istaknula kako na kruzeru ne može birati između brojnih trgovina kao na kopnu, već joj je, kao članici posade, na raspolaganju samo jedna malena trgovina naziva Slop Chest: "Tu možete naći sve, od četke za kosu, dezića, sapuna, šampona, deterdženta za rublje, do čokolada i sladoleda."

@dorapletikosa Odgovor korisniku @lorenamaki7 tour trgovine za posadu! tko ide u shopping sa mnom 😌 #shopping #shop #slopchest #slops #trgovina #tour #roomtour #doranakruzeru #dorapletikosa #balkantiktok #balkanfyp #balkan #croatiangirl #shiplife #crewlife #crewmember #royalcaribbean #symphonyoftheseas #spending #pare ♬ original sound - Dora na kruzeru 🚢⚓️🌊

Trgovina koju je pokazala namijenjena je samo članovima posade, tako da gosti u njoj ne mogu kupovati. Dora je istaknula i kako članovi posade mogu slobodno kupovati u trgovinama na kopnu kad brod pristane, ali neki od njih, poput medicinskog osoblja i konobara, za to nemaju vremena.

"Moja najčešća kupovina u ovoj trgovini je Red Bull, treba mi energija za show, i voda. Ako već niste znali, vodu na brodu trebamo kupovati ili filtrirati jer ne smiješ piti ravno iz pipe", rekla je Pletikosa. U komentarima je otkrila kako na brodu još nije našla hrvatske ni balkanske proizvode.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.