Hrvatica otkrila odakle su komadi koje nosi. Mnogima se outfit svidio: "Elegantno"

Screenshot/Foto: TikTok/mango.com/zara.com/revolve.com/moscot.com/wandler.com/ loccitane.hr/lancome.hr/parfumerija-lana.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIKTOK profil The Gloss poznat je po tome što zaustavlja prolaznike i pita ih o njihovim omiljenim beauty proizvodima i modnim komadima koje nose. Posebno su popularni njihovi videi o parfemima, u kojima prolaznici otkrivaju svoje favorite. Iako najčešće snimaju u Londonu, ovog puta su odlučili zaustavljati prolaznike u Španjolskoj.

Tijekom snimanja u Palma de Mallorci sreli su Hrvaticu Ivu. Ona je s njima podijelila informacije o svojim omiljenim parfemima, outfitu koji je nosila, uključujući i gdje je kupila pojedine komade, te o proizvodu za koji smatra da je vrijedan pažnje.

Najdraži parfem - Rehab by Initio

Na pitanje koji joj je najdraži parfem odgovorila je da trenutno nosi Lancome La Vie est Belle. "Svjež je, voćni. Volim taj miris", rekla je. No, dodala je kako joj je omiljeni parfem Rehab by Initio i da ga uglavnom bira za noćne izlaske. 

@the__gloss What wins against this day/night perfume combo? 🩵#perfume #fragrance #perfumeinfluencer #streetinterview @Lancôme @INITIO Parfums Privés ♬ original sound - The Gloss

Mango šešir, Zara košulja i suknja

U idućem videu Iva je reporterki The Glossa otkrila odakle potječu modni komadi koje je nosila. Nosila je šešir iz Manga, sunčane naočale iz Moscota, košulju i suknju iz Zare, sandale iz Massimo Duttija te torbu Wandler.

@the__gloss What to wear this summer ☀️ #outfitinspo #summeroutfit #ootd #mango #zara ♬ original sound - The Gloss

U još jednom videu Iva je otkrila proizvod za koji smatra da je vrijedan pažnje. Riječ je o osvježavajućim maglicama za lice, a njezin favorit je od brenda L'Occitane.

@the__gloss Is this worth the hype?💧 #waterspray #loccitane #summeressentials ♬ original sound - The Gloss

"Eva Longoria"

Njezini videi prikupili su razne komentare, a neki su istaknuli da izgleda poput slavne glumice. "Eva Longoria", "Prekrasna žena", "Ljetni šik izgled", "Lijepa", "Prelijepa", "Predivna žena", "Sviđa mi se", "Izgleda odlično", "Ta torba", "Elegantno", samo su neki od komentara ispod ovih videa na TikToku i Instagramu. 

Ispod smo izdvojili slične komade onima koje je Iva nosila, ako vam se svidio njezin outfit i želite postići sličan izgled. Također smo pronašli i parfeme koje je preporučila.

Suknja, Zara, 29.95 eura
Suknja Asta Resort, Revolve, 334 eura
Košulja, Zara, 25.95 eura
Šešir, Mango, 22.99 eura
Moscot sunčane naočale, 335 eura
Torba Wandler, 795 eura
Maglica za lice L'Occitane, 50 ml, 17.30 eura
Lancome La Vie est Belle, 50 ml, 115 eura
Initio Rehab, Parfumerija Lana, 90 ml, 265 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.