Hrvatice opustošile Fenty proizvode

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRIJE mjesec dana u Bipu su stigli odabrani proizvodi Rihanninog brenda Fenty Beauty. Proizvodi su dostupni u pojedinim Bipa poslovnicama, a asortiman čine najprodavaniji proizvodi brenda, uključujući tekući ruž, sjajila, bronzere, tekući puder i proizvode za njegu kože.

Neke cijene su osjetno više

Cijene su nešto više nego na Fenty web stranici. Za usporedbu, Stunna tekući ruž za usne u web stranici košta 34 eura, a kod nas 37.90 eura, Pro Filt'r primer u web trgovini košta 42 eura, a kod nas točno deset eura više. Cheeks Out rumenilo, koje na stranici brenda košta 26 eura, kod nas je dostupno za 33.50 eura.

Ima i manjih cjenovnih razlika, primjerice toner serum u Bipi košta 42.90 eura, a na web stranici 41 euro.

Ni visoke cijene pojedinih proizvoda nisu spriječile Hrvatice da u kratkom roku isprazne police Bipinih trgovina i opskrbe se omiljenim Fenty proizvodima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.