Huaweijev trostruko preklopni telefon bilježi brojne predbilježbe u pretprodaji

Foto/Screenshot: weibo.com/vmall.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HUAWEI je objavio da je primio impresivnih 2.8 milijuna prednarudžbi za svoj najnoviji pametni telefon, Mate XT. Telefon je postao dostupan za prednarudžbu u subotu, a interes za ovaj inovativni tri-fold uređaj dolazi nekoliko sati prije nego što Apple planira lansirati svoj iPhone 16.

Mate XT bit će službeno predstavljen u utorak, dok će se u prodaji naći 20. rujna. Cijena još uvijek nije poznata.

Prvi tri-fold pametni telefon na svijetu

Huawei Mate XT je prvi tri-fold pametni telefon na svijetu. Ovaj inovativni uređaj dolazi u tri različite boje i nudi nekoliko konfiguracija, uključujući 16GB/512GB i 16GB/1TB.

Huawei je objavio teaser koji prikazuje trostruki sklopivi dizajn Mate XT. Telefon ima osmerokutnu kameru s oznakom "XMAGE" i periskopski teleobjektiv, koji je prvi put prikazan u videu.

Uređaj će se isticati jedinstvenim Z-format sklopivim dizajnom koji omogućuje različite kutove gledanja i načine korištenja. Iako će više informacija o telefonu biti dostupno uskoro, jasno je da će ovaj pametni telefon donijeti značajan napredak u svijetu sklopivih tehnologija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.