Hubba Bubba sladoled stigao je u trgovine u UK-u

Foto: Promo/Mars

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MARS je još krajem veljače najavio lansiranje Hubba Bubba sladolednog izdanja svoje popularne žvakaće gume Hubba Bubba. Poslastica je napravljena od leda s okusom žvakaće gume i ima sloj želea. No sada je ovaj sladoled postao viralan na društvenim mrežama kada je uočen na policama trgovina u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Iz Marsa su poručili da će se ovaj sladoled prodavati u odabranim trgovinama mješovitom robom i veleprodajnim trgovinama diljem UK-a i Islanda, a za sada nije poznato stiže li i na naše tržište. No s toliko sladolednih noviteta u posljednje vrijeme nadamo se da bi i ovaj mogao stići. 

"Na tržištu bombona i žvakaćih guma, vidjeli smo da se Generacija Z navodi kao katalizator koji stoji iza rasta od 16% na godišnjoj razini u gumama za žvakanje, no s Hubba Bubbom imamo i dodatnu korist nostalgije za robnom markom koja privlači milenijce i šire.

Nakon uspješnog lansiranja Skittles Stixa i Starburst Ice Lollyja 2022., uvođenje Hubba Bubba u našu ponudu robnih marki ledenih lizalica je uzbudljiv potez za 2023. gdje se nadamo da ćemo dodati malo zabave i uzbuđenja u zamrzivač", rekla je Michelle Frost, generalna direktorica Marsa.

Cijena sladoleda na štapiću u trgovinama u Engleskoj je 1.65 funti (1.15 eura), a na Islandu postoji i pakiranje od četiri komada čija cijena je 2.50 funti (2.87 eura).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.