"Hvala vam": The Ordinary je uslišio molbe fanova i vratio kultni serum

Foto: theordinary.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LJUBITELJI brenda The Ordinary oduševljeni su jer je brend ponovno uvrstio u ponudu svoj kultni Hyaluronic Acid 2% + B5 serum, jedan od njihovih najprodavanijih proizvoda.

Nekima se nije svidjela reformulirana verzija ovog seruma

Naime, u veljači ove godine, brend je lansirao novu reformuliranu verziju ovog seruma i dodao ceramide u sastav, uz nekoliko manjih izmjena. Međutim mnogi su kupci putem društvenih mreža, na službenoj stranici The Ordinaryja i kroz kanale za korisničku podršku jasno dali do znanja da im nedostaje originalna formula.

Brend je sada poslušao njihove molbe i vratio kultni serum. Serum, lansiran 2016. godine, obožavaju milijuni jer je lagan, na bazi vode i nezaobilazan dio rutine njege kože mnogih.

Originalni Hyaluronic Acid 2% + B5 bit će dostupan uz novu verziju, Hyaluronic Acid 2% + B5 s ceramidima - za koga je koji?

Glavna razlika između originalnog i novog seruma

Originalni The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 idealan je za one koji traže bogatiju, hidratantnu formulu koja pruža dublju njegu i jača kožnu barijeru. Ova verzija s četiri tipa hijaluronske kiseline savršena je za osobe sa suhom i dehidriranom kožom jer nudi dugotrajnu hidrataciju i poboljšava teksturu kože. 

Nasuprot tome, nova verzija Hyaluronic Acid 2% + B5 s ceramidima savršena je za one koji preferiraju lakšu teksturu i žele dodatne prednosti ceramida, poput jačanja kožne barijere i dugotrajnijeg zadržavanja vlage. S pet tipova hijaluronske kiseline i ceramidima, nova formulacija pruža trenutnu hidrataciju i dugotrajnu elastičnost, što je čini idealnom za osobe s mješovitom ili normalnom kožom koje žele ciljano djelovati na fine linije i bore.

Ako preferirate bogatiju njegu za suhu kožu, originalni serum je pravi izbor. Za one koji žele laganiju formulu i dugotrajniju hidrataciju uz dodatni anti-ageing učinak, verzija s ceramidima je bolji odabir.

Vijest o povratku originalnog seruma oduševila je mnoge

Vijest o povratku originalne verzije seruma dočekana je s oduševljenjem. "Obožavam originalni serum", "Ovo je nevjerojatno, hvala što slušate svoje lojalne kupce", "Volim kada brendovi slušaju svoje kupce", "Hvala vam! Tako sam sretna, ceramidi nisu funkcionirali za moju kožu i originalna verzija bila mi je bolja", "Kupovat ću ovaj serum dok ne umrem", "Apsolutno izvanredan proizvod."

The Ordinary je zadržao i povoljnu cijenu ovog seruma - 6 eura za bočicu od 30 ml, dok bočica od 60 ml košta 15.80 eura. Možete ga pogledati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.