IKEA traži zaposlenike u UK-u i Irskoj da rade u njenoj novoj trgovini unutar Robloxa

Foto: ikea.com/thecoworker.co.uk

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IKEA zapošljava 10 novih radnika u Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj za rad u svojoj virtualnoj trgovini The Co-Worker Game na gejming platformi Roblox. IKEA u oglasu za posao poručuje: "Ovo nije tipičan posao u IKEA-i." Virtualna trgovina otvorit će svoja vrata 24. lipnja, a prijave za posao primaju se do 16. lipnja. 

Deset izabranih kandidata radit će u različitim segmentima trgovine, uključujući Showroom i Bistro, gdje će pomagati ljudima u odabiru namještaja i posluživanju hrane. Također će imati priliku osvojiti ekskluzivne nagrade i sudjelovati u drugim aktivnostima.

Plaća slična onoj zaposleniku u fizičkoj trgovini u Londonu i SAD-u

Za prijavu je potrebno biti stariji od 18 godina i živjeti u Ujedinjenom Kraljevstvu ili Irskoj. Plaća je 13.15 funti (14.80 eura) po satu, a posao se obavlja od kuće. Kako navodi CNN, ova plaća slična je onoj tipičnog zaposlenika fizičke IKEA trgovine u Londonu i SAD-u.

Roblox, američki gaming div, omogućuje korisnicima stvaranje vlastitih i igranje igara koje su kreirali drugi korisnici. Platforma također uključuje elemente društvene mreže, omogućujući korisnicima da sklapaju prijateljstva i komuniciraju s programerima dok istražuju virtualne svjetove.

Za sada nije poznato hoće li kupci moći kupovati IKEA-ine proizvode u ovoj virtualnoj trgovini. CNN je uputio upit IKEA-i, ali odgovor još uvijek nije stigao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.