H&M prodaje čizmice koje podsjećaju na Inuikii modele. Nama su top

Foto: hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

H&M JE nedavno lansirao zimske čizme koje neodoljivo podsjećaju na Inuikii modele, a dostupne su u dvije nijanse: smeđoj i svjetlosivoj (light greige). Iako su oba modela izrađena od imitacije brušene kože, uspješno zadržavaju estetski privlačan izgled koji je karakterističan za Inuikii dizajn.

Inuikii čizme, 249 eura

Oba modela čizama obložena su mekanim, fluffy krznom iznutra, čineći ih savršenim izborom za hladne zimske dane. Njihov potplat, izrađen od termoplastične gume, osigurava stabilnost i dugotrajnost, ali je dovoljno fleksibilan za udobno nošenje tijekom cijelog dana.

Prošle godine su u ponudi imali iste čizme, ali u crnoj i tamno bež boji

Zanimljivo je spomenuti da su i prošle godine H&M čizme bile dostupne u sličnim varijantama, ali tada u crnoj i tamno bež boji. I tada su ovi modeli bili vrlo traženi, pa je H&M ove godine odlučio proširiti paletu boja.

Cijena čizama iznosi 49.99 eura, a možete ih vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.